Nabízíme pronájem nového bytu 2+KK v novostavbě

Cena: 45 000 Kč/měsíc
Informace k ceně: + přepis energií na nájemníka (4 847 Kč), 2 vratné
Druh: byt 2+kk
Typ: pronájem
Okres: Praha 8
Lokalita: Praha 8
Ulice: Sokolova
PENB: B 745 kWh/m2/rok
Aktualizace: 05.09.2024 14:24
Číslo zakázky: 6696310
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Obytná plocha: 62 m2
Počet pater: 8
Patro: 1
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Sklep: ano
Garáž: ano
Výtah: ano
Nabízíme byt do nájmu v rezidenčním projektu SEKYRA GROUP, který který uspokojí i ty nejnáročnější klienty. Tento plně designově vybavený byt s velkou terasou ve 1. NP bytového domu má řadu moderních doplňků. Budova s centrální recepcí a ostrahou se nachází v oblíbené pražské čtvrti Karlín, pár kroků od stanice metra Invalidovna a zastávek tramvají. Lokalita s rychlým spojením do centra nabízí i kompletní občanskou vybavenost a služby vč. četných business a administrativních center, kvalitních restaurací, kaváren, bister a obchůdků.

Interiér tvoří obývací pokoj s kvalitním designovým nábytkem, plně vybavenou kuchyní s vestavěnými spotřebiči AEG, televizor Samsung. Ložnice s praktickým úložným prostorem a s vlastním vstupem na terasu (20m2). Koupelna je vybavena pračkou i sušičkou Samsung. K bytu náleží i sklepní kóje (3m2) a jedno parkovací stání v podzemích garáži.

Dalším vybavením tohoto moderního bytu jsou dřevěné podlahy, bezpečnostní vstupní dveře, vestavěné skříně, kvalitní postel a sedací souprava, hliníková okna, inteligentní ovládání domácnosti Siemens (klimatizace), myčka, mikrovlnná trouba. Součástí domu je také společná kolárna a kočárkárna.

Energetická třída B - velmi úsporná

Pokud máte zájem o toto luxusní bydlení a chcete si domluvit prohlídku, kontaktujte makléře.
Realitní makléř:

Vladimír Jahelka
tel: 775 722 702

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 209 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop