Pronájem bytu 2+kk s lodžií a sklepem, Praha 8 - Bohnice, ulice Zelenohorská

Cena: 14 500 Kč/měsíc
Informace k ceně: poplatky 4800,-Kč/měs. (včetně elektřiny) + kauce
Druh: byt 1+1
Typ: pronájem
Okres: Praha 8
Lokalita: Praha 8
PENB: G
Aktualizace: 13.05.2024 13:51
Číslo zakázky: 6507650
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Obytná plocha: 38 m2
Počet pater: 4
Patro: 1
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Lodžie: ano
Sklep: ano
Parkoviště: ano
Pronájem útulného, nově zrekonstruovaného, bytu s prostornou lodžií ve velice klidné části Prahy 8 - Bohnicích. Zastávka autobusu směr metro C - Kobylisy ( 12 minut jízdy) je vzdálena pouhé dvě minuty chůze od domu. Zaparkovat Vaše auto můžete před domem: K využití je sportovní hřiště hned u něho a do fitness studia to budete mít v podstatě přes ulici.

Rychlý nákup pořídíte v supermarketu Albert ( vzdálen 200 metrů od domu). Za větším nákupem, do restaurace nebo sauny můžete vyrazit do blízkého nákupního centra Centrum Krakov ( 10 minut chůze).

Určitě uvítáte i blízkost zeleně, kdy krátkou procházkou dojdete do parku Podhoří s krásnými vyhlídkami na řeku Vltavu (Podhorská a Bohnická vyhlídka) a bike parkem. Pokud se Vám bude chtít, můžete dále pokračovat do Bohnnického údolí nebo až do přírodního parku Draháň - Trója.

Poplatky : 4.800 Kč měsíčně včetně elektřiny ( bez internetu), byt je určen k bydlení maximálně 2 osob.

Dispozice a vybavení:
Vstupní chodba s šatní skříní , koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem s umyvadlovou skříňkou, zrcadlem a pračkou, samostatné WC, nezařízený obývací pokoj , kuchyňský kout s kuchyňskou linkou (multifunkční trouba, varná deska, digestoř, lednice), spací kout bez vybavení

V případě Vašeho zájmu nás prosím kontaktujte na emailové adrese martin.hais@century21.cz, ozveme se Vám.

Realitní makléř:

Martin Hais
tel: +420 226 256 126

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 57 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop